MKB Groeiplan

Wij zijn partner van MKB Groeiplan.

EEN GROEIPLAN WERKT!
Traditionele business modellen en marketing tactieken werken niet meer. MKB Groeiplan daagt jou en je team uit om met andere ogen naar de toekomst van jullie bedrijf te kijken. Wat kunnen jullie doen om de omzet te verdubbelen? Wat kan er digitaler, slimmer en efficiënter? Wat is jullie echte toegevoegde waarde en hoe maak je dat wereldkundig? Leer hoe je als team fysiek en mentaal in topvorm raakt voor meer succes!

MKB Groeiplan helpt ondernemers en bedrijven in het MKB om zich klaar te stomen voor de toekomst en maximaal van deze groei te profiteren.
 
De  omgeving verandert steeds sneller. Digitalisatie, gebruik van technologie en de enorme toename van data maakt markten transparanter en zet marges onder druk. Grote bedrijven worden verdrongen door nieuwkomers. Concurrenten komen steeds vaker uit onverwachtse hoek.
 
Wie wil groeien zal slim moeten zijn en gebruik moeten maken van nieuwe tools, tactieken en technieken. Een ding weten wij zeker, oude oplossingen zijn meestal geen antwoord op nieuwe uitdagingen.

Met een team van branchespecialisten en experts op verschillende groeigebieden hebben we alle expertise in huis om bedrijven klaar te maken voor een succesvolle toekomst. In een aantal sessies komen we tot een goed onderbouwd groeiplan voor jouw bedrijf.

FLOW WEP

WIj werken samen met  FLOW WEP ,  het fonds Leren en ontwikkelen voor medewerkers van  Woningbouw corporaties.

FLOW zet haar middelen in om te bevorderen dat medewerkers en corporaties zich permanent ontwikkelen om zo steeds bij de tijd te zijn

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Ga fluitend naar je werk

Neem contact met ons op via 010 - 3030 261 een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een coach bij jou in de buurt.

info@ucare.nl

Volg ons
Ucare Career Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.