Wat is outplacement?

Outplacement is het ondersteunen van werknemers naar een nieuwe baan. Tijdens een outplacement traject heeft Ucare de taak om u zo snel mogelijk weer naar een nieuwe werkgever te begeleiden. Een outplacementtraject wordt aangeboden door de werkgever wanneer er een einde komt aan uw contract. Dit einde wordt gevormd door uiteenlopende redenen.

Wij werken op maat, resultaatgericht en actiegericht met altijd de kwaliteit van onze dienstverlening hoog op de prioriteitenlijst. Onze jarenlange ervaring, uitstekende kennis van de huidige arbeidsmarkt en onze maximale flexibiliteit komen samen in onze manier van begeleiden. Individuele gesprekken zijn leidend in de begeleiding, daar waar nodig zetten we groepsbijeenkomsten in en ondersteuning door middel van e-coaching en online testen. Ook contact via skype en facetime behoort tot de mogelijkheden. In een outplacement traject besteden wij ruime aandacht aan het bewerken van de arbeidsmarkt, intensieve jobsearch, de do's en don'ts van het sollicteren, netwerken, personal branding en hoe social media in te zetten voor het verkrijgen van dé baan.
Wij beperken ons niet tot kantoortijden, want ook in de avonduren kunt u bij ons terecht voor outplacementbegeleiding. Wij zijn maximaal flexibel en altijd dichtbij!

Voor wie is het bestemd?

Outplacement is ontslagbegeleiding, voor medewerkers die om welke reden dan ook hun baan verliezen. Outplacement is geschikt voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het vinden van een geschikte nieuwe baan. Zowel werkgever als werknemer hebben baat bij het inzetten van een outplacementtraject. 

De arbeidsmarkt is continu aan verandering onderhevig net zoals het solliciteren en het zoeken naar een baan. Ucare heeft de kennis en expertise in huis om u maximaal te ondersteunen en samen met u dé baan te vinden.

Ook voor begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap bent u bij Ucare op zijn plaats. Samen met uw adviseur stippelt u de juiste route uit voor het starten van uw eigen succesvolle onderneming.
Ucare werkt graag een outplacement pakket op maat voor u uit.

Wat zijn de voordelen van outplacement bij Ucare?

Een outplacementtraject biedt u vooruitzichten en helpt u deze te verduidelijken. Tijdens een outplacementtraject groeit uw zelfvertrouwen en komt er hernieuwde energie en motivatie naar boven doordat u zich focust op mogelijkheden. Hierdoor wordt het makkelijker om de draad weer op te pakken.

Ucare geeft u net dat ene zetje dat u nodig heeft. Wij helpen en adviseren gedurende het gehele outplacementtraject. Wij ondersteunen u bij alle facetten van het verwerven van een nieuwe baan en gaan gericht met u aan de slag.
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Ga fluitend naar je werk

Neem contact met ons op via 010 - 3030 261 een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een coach bij jou in de buurt.

info@ucare.nl

Volg ons
Ucare Career Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.