Loopbaan Coaching

De komende decennia gaan er meer werknemers met pensioen dan er jongeren op de arbeidsmarkt zullen komen. Ontegensprekelijk zal dit leiden tot een krapte op de arbeidsmarkt en een strijd om voldoende competentiegerichte werknemers binnen uw organisatie te houden.

Werknemers zullen kiezen om voor uw bedrijf te komen werken of aan boord te blijven indien u hun een interessant loopbaan pad kan uittekenen en garanderen.

Ucare kan u als expert in career solutions professioneel en doelgericht ondersteunen bij dergelijke loopbaantrajecten.

Wat

Meestal is dergelijke externe loopbaanbegeleiding puur maatwerk. In overleg met werkgever en werknemer worden de doelstellingen en middelen voorafgaandelijk besproken.

Aan de hand van verschillende tools en methoden, waarbij heel veel aandacht voor vertrouwelijke gesprekken tussen begeleider en werknemer trachten we samen met de werknemer een beeld te krijgen van diens loopbaandoelstellingen.

Wanneer

Iedereen binnen een organisatie kan behoefte hebben of heeft nut bij een gerichte externe loopbaanbegeleiding.

Hierbij geven we u enkele herkenbare voorbeelden van situaties waarin Ucare werkgevers en werknemers hebben verder geholpen in hun loopbaanbeleid:

  • U heeft een aantal high potentials die uiteindelijk niet geslaagd zijn. Toch wenst u ze absoluut te behouden. Hoe motiveert u ze en hoe zien zij hun toekomst.
  • Oudere werknemers moeten langer blijven werken. Hoe schakelt u ze in en blijven ze positief betrokken bij hun baan.
  • Iemand wenst al een tijdje door te groeien maar heeft daar zelf zijn twijfels en vragen over.
  • Verschillende afdelingen binnen een bedrijf hebben interesse voor de beste krachten van het bedrijf. Voor welke afdeling kiest de medewerker zelf.
  • Een werknemer wenst in uw bedrijf te blijven maar geeft de voorkeur aan een totaal andere afdeling met een ander competentieprofiel. Wat zijn de kansen op slagen.
Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Ga fluitend naar je werk

Neem contact met ons op via 010 - 3030 261 een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een coach bij jou in de buurt.

info@ucare.nl

Volg ons
Ucare Career Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.