Ucare, career solutions : Care4careers

 

Voldoende gemotiveerde werknemers aantrekken en vooral behouden is de komende jaren voor alle bedrijven en organisaties een absolute topprioriteit.

Ucare Career Solutions adviseert en ondersteunt u hierbij. Als doorwinterde experts bij duurzame inzetbaarheids vraagstukken, outplacement, loopbaanbegeleiding, re-integratie spoor 2, werving en selectie, coaching, assessment en HR advies, ondersteunen en adviseren wij bedrijven, organisaties en individuen op een resultaatgerichte wijze.

Ucare Career Solutions is een internationale HR dienstverlener met meer dan 50 vestigingen verspreid over Nederland en Belgie. Ucare Career Solutions is tevens exclusieve partner voor Nederland van Career Partners International. (cpiworld.com) 's werelds grootste en meest succesvolle talent managementorganisatie, met dienstverlening in meer dan 45 landen.

Wij beschikken over een team van ervaringsrijke en professionele begeleiders. Deze medewerkers zijn allen opgeleid als loopbaancoach/mobiliteitsadviseur en/of trainer of psycholoog. Zij zijn in het bezit van de nodige certificeringen die garant staan voor kwaliteit (CMI – NOLOC- NOBCO-NIP).

Ucare NL team

Abonneren op nieuwsgroepen
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Ga fluitend naar je werk

Neem contact met ons op via 010 - 3030 261 een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij een coach bij jou in de buurt.

info@ucare.nl

Volg ons
Ucare Career Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.